Nokia 3310 versus tanc; Credeţi că scapă teafăr? (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 856 ori
<b>Nokia 3310 versus tanc; Credeţi că scapă teafăr? (Video)</b>Am văzut telefoane Nokia 3310 supravieţuind celor mai dure scăpări de la &icirc;nălţimi variate şi sunt convins că poţi lovi cu ciocanul acest handset şi el să funcţioneze &icirc;n continuare. Ce se &icirc;nt&acirc;mplă totuşi dacă un 3310...

Am văzut telefoane Nokia 3310 supravieţuind celor mai dure scăpări de la înălţimi variate şi sunt convins că poţi lovi cu ciocanul acest handset şi el să funcţioneze în continuare. Ce se întâmplă totuşi dacă un 3310 e prins în şenilele unui tanc?

La această întrebarea ne răspund cei de la Tech Assasin, prin intermediul clipului de mai jos. Ei au aruncat terminalul între şenile, apoi au pornit tancul şi deşi am fi crezut că terminalul va fi strivit şi transformat în abţibild am observat că acest model s-a spart în două bucăţi. Carcasa a sărit, cu ecranul crăpat, iar porţiunea interioară doar s-a ciobit puţin, mai ales în zona bateriei.

E păcat că nu am văzut dacă telefonul mai poate fi pornit, deşi şansele erau minuscule să se întâmple aşa ceva. Să vă uitaţi şi la comentariile clipului, în care mai toţi utilizatorii se întreabă amuzaţi cum de nu s-a rupt tancul de la acel Nokia 3310. Cred că acesta e cel mai "rezistent în mod involuntar" terminal din lume.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×