Xiaomi Mi 5 şi laptopul Xiaomi Noteboook confirmate de aplicaţia oficială Xiaomi Forum

1.051 ori
<b>Xiaomi Mi 5 şi laptopul Xiaomi Noteboook confirmate de aplicaţia oficială Xiaomi Forum</b>Av&acirc;nd &icirc;n vedere abundenţa de scăpări legate de Xiaomi Mi 5 şi faptul că terminalul a fost chiar menţionat de un troll de brevete &icirc;n cadrul procesului cu Xiaomi, nu ne miră să avem &icirc;ncă o confirmare legată de acest model....

Având în vedere abundenţa de scăpări legate de Xiaomi Mi 5 şi faptul că terminalul a fost chiar menţionat de un troll de brevete în cadrul procesului cu Xiaomi, nu ne miră să avem încă o confirmare legată de acest model. Mai interesant e că împreună cu el a fost confirmată şi existenţa un notebook Xiaomi.

Prin intermediul versiunii beta a aplicaţiei Xiaomi Forum/ Community au apărut detalii despre terminale. Astfel, Xiaomi Mi 5 e aşteptat să debuteze anul viitor, ca un flagship cu procesor Snapdragon 820, ecran Quad HD cu diagonală undeva la 5.5 inch, plus 4 GB RAM şi 64 GB stocare, plus cameră de 21 MP în spate şi frontală de 8 MP.

Xiaomi Mi 5 şi laptopul Xiaomi Noteboook confirmate de aplicaţia oficială Xiaomi Forum

Xiaomi Notebook în schimb este o noutate, cu dotări atractive. El vine cu 8 GB RAM, procesor Intel Core i7 de generaţie a patra şi ecran de 15.6 inch, cu rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli. Terminalul ruleaza Linux, are un panou cu iluminare LED pentru display şi soluţie grafică Nvidia GeForce GTX 760M cu 2 GB memorie video.

Preţul acestui notebook ar urma să fie de 466 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×