Nokia 5.2 primeşte un teaser înainte de evenimentul HMD de mâine; Are decupaj picătură pentru camera selfie

1.121 ori
<b>Nokia 5.2 primeşte un teaser înainte de evenimentul HMD de mâine; Are decupaj picătură pentru camera selfie</b>HMD Global a oferit în ultimele zile teasere pentru un eveniment organizat mâine, pe 6 iunie în India şi Italia simultan. Acolo ar trebui să debuteze noi telefoane midrange, iar cele mai noi promo-uri fac aluzie la design

HMD Global a oferit în ultimele zile teasere pentru un eveniment organizat mâine, pe 6 iunie în India şi Italia simultan. Acolo ar trebui să debuteze noi telefoane midrange, iar cele mai noi promo-uri fac aluzie la design. Zvonurile afirmă că mâine vor vedea lumina zilei Nokia 5.2 şi Nokia 6.2.

Acestea sunt telefoane midrange, prefaţate de teaserul video de mai jos, care indică în mod clar sosirea unui telefon cu ecran cu breton în formă de picătură pentru camera selfie. Avem şi teasere pentru un buton Assistant la bord, dar şi deblocare facială. Clipul scurt de promovare a fost publicat pe contul de Twitter Nokia India şi nu precizează despre ce telefon e vorba.

Zvonurile indică totuşi faptul că Nokia 6.2 va avea o cameră selfie cu decupaj bulina direct în ecran, deci acest design îi aparţine lui Nokia 5.2 probabil. Modelul mai bine dotat ar urma să vină cu o diagonală de 6.22 inch, procesor Snapdragon 632 şi 4 GB sau 6 GB RAM. Vom avea şi o cameră de 16 megapixeli în spate.

Circulă şi un preţ de 245 de euro pentru Nokia 6.2 şi sub 200 de euro pentru Nokia 5.2 (pentru care nu avem specificaţii încă). Posibil să vină şi un Nokia 2.2 de buget. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×