HMD Global pregătește un eveniment pe data de 6 iunie: Nokia 5.2 și Nokia 6.2 ar putea debuta aici

1.233 ori
<b>HMD Global pregătește un eveniment pe data de 6 iunie: Nokia 5.2 și Nokia 6.2 ar putea debuta aici</b>După o perioadă de pauză în materie de noi lansări iată că finlandezii de la HMD Global sunt pregătiți să vină cu device-uri proaspete pe piață după cum indică o invitație recent ajunsă pe mâinile jurnaliștilor din Italia

După o perioadă de pauză în materie de noi lansări iată că finlandezii de la HMD Global sunt pregătiți să vină cu device-uri proaspete pe piață după cum indică o invitație recent ajunsă pe mâinile jurnaliștilor din Italia. Aflăm astfel faptul că pe data de 6 iunie este programat un eveniment special de presă în Milano, fiind așteptate aici noi smartphone-uri din zona mid-range.

Cu toate că nu avem nici măcar un mic indiciu în această invitație, speculațiile vorbesc despre posibilitatea ca la fața locului să vedem prezentate smartphone-urile Nokia 5.2 și Nokia 6.2. Unul dintre acestea ar putea fi un rebranding de tip versiune globală pentru Nokia X71, primul telefon al finlandezilor ce adoptă un decupaj bulină în display pentru camera selfie.

Are și un setup triplu de camere foto în spate și vine cu 6 GB RAM, ecran de 6.39 inch, 128 GB stocare și cu baterie de 3500 mAh care suportă încărcare rapidă la 18W. Așteptăm câteva teasere în următoarele zile și ar fi interesant dacă HDM Global va aduce un device complet neașteptat în cadrul evenimentului din Italia de săptămâna viitoare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×