Nokia 7 Plus ni se dezvăluie într-o randare oficială! Rulează Android One și aduce ecran 18:9

1.104 ori
<b>Nokia 7 Plus ni se dezvăluie într-o randare oficială! Rulează Android One și aduce ecran 18:9</b>Odată cu randarea oferită de către Evan Blass pentru Nokia 1 vine și o imagine pentru Nokia 7 Plus, un terminal ce va reprezenta un upgrade semnificativ adus variantei standard în materie de look, ba chiar și dotări. Descoperim pe seama acestui

Dis-de-dimineață vine un leak care cu siguranță vă interesează și anume apariția primei randări oficiale pentru Nokia 7 Plus, telefon ce va debuta oficial în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2018 din Barcelona. Imaginea vine de la reputatul leaker Evan Blass și pe lângă această variantă pe alb de mai jos, avem și un bonus sub forma unei randări pentru o versiune de culoare mai deosebită, nuanță de maro.

Nokia 7 Plus

Ce remarcăm din start la acest telefon este ecranul cu aspect 18:9 ce va măsura 6 inch în diagonală și care ar putea aduce o rezoluție FHD+. Un alt detaliu la fel de important este mențiunea de pe panoul spate acolo unde găsim confirmarea că telefonul de față va fi un model Android One - decizie care ar putea transforma dispozitivul într-un hit dacă și prețul este unul corect.

Are un scanner de amprente în spate, la bază un port USB Type-C și jack-ul audio nu pleacă nicăieri, acesta fiind prezent în partea de sus a terminalului. Se observă și acele inserții de culoare aurie și prezența unei camere foto duale cu optică ZEISS și bliț dual-tone plasat chiar lângă. Potrivit zvonurilor anterioare, acest telefon va avea un procesor Snapdragon 660, 4 GB de RAM și 64 GB de stocare flash.

După cum indică și data afișată pe ecranul telefonului, lansarea este programată pentru 25 februarie în Barcelona!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×