Vodafone are reduceri atractive pentru smartphone-urile din oferta de Valentine's Day; Iată câteva sugestii

1.797 ori
<b>Vodafone are reduceri atractive pentru smartphone-urile din oferta de Valentine's Day; Iată câteva sugestii</b>Cu ocazia Valentine's Day cei de la Vodafone dau astăzi startul unei campanii promoționale ce se adresează persoanelor care vor să își prelungească abonamentul actual sau să încheie un contract nou pe o perioadă de 2 ani. Găsim printre aceste

De Ziua Îndrăgostiților cei de la Vodafone au dat startul unei campanii speciale de reduceri ce se aplică în zona smartphone, acolo unde găsim tăieri de prețuri pentru multe modele atractive. Aceste discount-uri sunt valabile pentru clienții actuali care decid să își prelungească contractul pe 24 luni, dar și pentru clienții noi ce încheie un abonament nou la Vodafone. Campania are loc până pe 28 februarie și mai jos vedeți 3 dintre propunerile noastre!

Samsung Galaxy J5 (2017)

Samsung Galaxy J5 (2017)

Pentru cei care apreciază smartphone-urile Samsung din categoria mid-range există la Vodafone și modelul Galaxy J5 (2017) - telefon care poate fi al vostru pentru suma de 54 euro alături de abonamentul RED 18. Acest produs se remarcă față de predecesor printr-o construcție premium, dar și prin dotări deosebite precum camera foto selfie de 13 megapixeli cu deschidere f/1.9 și bliț LED.

Huawei P10 Lite

Huawei P10 Lite

Unul dintre cele mai arătoase smartphone-uri din zona de buget și anume Huawei P10 Lite se vinde la reducere în această perioadă pe Vodafone.ro, astfel că achiziția sa alături de abonamentul RED 18 prespune plata sumei inițiale de doar 54 euro. Este vorba despre puțin peste 200 lei și primiți astfel un telefon cu ecran FHD de 5.2 inch, cameră foto de 12 megapixeli și 3 GB RAM + 32 GB spațiu de stocare flash.

Samsung Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018)

De asemenea și smartphone-ul Samsung Galaxy A8 (2018) bifează o reducere la Vodafone în campania actuală, doritorii urmând a plăti suma de 134 euro odată cu contractarea abonamentului Vodafone RED 31. Acest nou smartphone este primul model mid-range al celor de la Samsung care trece la un ecran cu aspect 18:9 și un element important este acela al camerei selfie duale ce promite o captură deosebită.

Acestea sunt doar câteva dintre ofertele propuse de Vodafone, astfel că vă invităm pe site-ul operatorului pentru a descoperi toată lista de reduceri!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×