Nokia anunță rezultatele financiare pe trimestrul 3, cu pierderi operaționale mai mici - 754 de milioane de dolari

855 ori
<b>Nokia anunță rezultatele financiare pe trimestrul 3, cu pierderi operaționale mai mici - 754 de milioane de dolari</b>Nokia tocmai a postat pe web rezultatele sale financiare pe trimestrul 3 fiscal al acestui an și ca și în ultimele trimestre, cifrele nu sună deloc bine. Totuși, deși piederile operaționale sunt de 754 de milioane de dolari, ele sunt mai mici...

Nokia tocmai a postat pe web rezultatele sale financiare pe trimestrul 3 fiscal al acestui an și ca și în ultimele trimestre, cifrele nu sună deloc bine. Totuși, deși piederile operaționale sunt de 754 de milioane de dolari, ele sunt mai mici decât miliardul raportat în fiecare din cele 3 trimestre trecute, deci există un semn de redresare.

Evident între timp au avut loc și tăieri de joburi și au început să se simtă vânzările de terminale Asha și Lumia. Dacă vreți să aflați și cifre de vânzare pentru telefoane, ei bine Nokia a reușit să vândă doar 76.6 milioane de "feature phones", adică telefoane non smartphone, din care cele Asha reprezintă 6.5 milioane de unități. Partea și mai proastă e că vânzările seriei Lumia au scăzut la un minuscul număr de 2.9 milioane de unități, dintr-un total de 6.3 milioane de smartphone-uri livrate de Nokia.

și asta în comparație cu cele 4 milioane de modele Lumia din trimestrul trecut. Lansarea lui Windows Phone 8 ar trebui să ofere un boost acestor vânzări, altfel situația devine gravă pentru finlandezi. Rapoartele financiare arata și că Nokia Siemens Networks a adus un profit de 238.5 milioane de dolari, ajutând compania în tranziția să. în plus, Microsoft a contribuit cu finanțare de 250 de milioane de dolari în acest trimestru, iar Nokia anunța că are rezerve de 4.66 miliarde de dolari, o scădere față de 6.64 miliarde în același trimestru anul trecut.

Va reuși Windows Phone 8 să salveze Nokia de la colaps? Răspundeți în rândurile de mai jos!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×