Nokia E7, proaspăt scos din cutie, gata de recenzie! (Video)

2.598 ori
<b>Nokia E7, proaspăt scos din cutie, gata de recenzie! (Video)</b>După ce am făcut puțin teasing aici, provocându-vă să aflați ce model de telefon avem în teste, iată că misterul s-a dus, iar handsetul pe care l-am analizat este Nokia E7. îl puteți vedea proaspăt scos din cutie în clipul de mai jos, ce...

După ce am făcut puțin teasing aici, provocându-vă să aflați ce model de telefon avem în teste, iată că misterul s-a dus, iar handsetul pe care l-am analizat este Nokia E7. îl puteți vedea proaspăt scos din cutie în clipul de mai jos, ce include și prezentarea pe rând a accesoriilor sale.

Nokia E7 adoptă același format ca și Nokia N8, dar îi adaugă acestuia o tastatură glisantă fizică și înlocuiește camera de 12 megapixeli cu una de 8 megapixeli. Terminalul optează și pentru încărcarea prin port microUSB de această dată și vine la pachet cu o pereche de căști, un cablu microUSB, un cablu HDMI și clasicul manual.

Designul industrial al acestui handset Symbian^3 este incredibil, iar atenția la detalii ne-a cucerit. Veți afla mai multe despre potențialul real al lui E7 din recenzia noastră completă, la care lucrăm în acest moment. Tot ce vă putem spune este că acest model Nokia este o surpriză plăcută și o evoluție clară față de N8.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×