Nokia. Symbian. Tastatură. Ghicește!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.013 ori
<b>Nokia. Symbian. Tastatură. Ghicește!</b>Vă invităm să ghiciți ce terminal este invitat special la Mobilissimo pentru teste. Observați tastatura glisantă, ecranul touch de mari dimensiuni și sistemul de operare Symbian. Pentru cei care sunt la curent cu evoluția modelelor Nokia nu va fi...

Vă invităm să ghiciți ce terminal este invitat special la Mobilissimo pentru teste. Observați tastatura glisantă, ecranul touch de mari dimensiuni și sistemul de operare Symbian. Pentru cei care sunt la curent cu evoluția modelelor Nokia nu va fi prea greu să își dea seama despre ce smartphone este vorba.

Suntem extrem de încântați de acest terminal și vom reveni cu o recenzie detaliată cât de curând. Dacă Nokia N8 nu a fost chiar atât de impresionant pe cât o arătau vânzările sale internaționale și în afară de cameră nu ne-a făcut să scoatem vreun "wow", ei bine acest smartphone este mai mult "wow" decât orice altă exclamație (cel puțin în ceea ce privește designul).

Nici camera sa nu e de lepădat... Ați ghicit?

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×