Nokia E75 ni se prezinta in imagini de inalta calitate

9.232 ori
<b>Nokia E75 ni se prezinta in imagini de inalta calitate</b>Nokia E75 se afla pe web de ceva vreme, sub forma de zvonuri si seturi de poze, care mai de care mai tentante. Cea mai atractiva dotare a sa este cu siguranta tastatura QWERTY glisanta laterala, pe care o puteti admira si in urmatoarele imagini. &nbsp;...

Nokia E75 se afla pe web de ceva vreme, sub forma de zvonuri si seturi de poze, care mai de care mai tentante. Cea mai atractiva dotare a sa este cu siguranta tastatura QWERTY glisanta laterala, pe care o puteti admira si in urmatoarele imagini.

 
Observati superbele accente metalice ale terminalului, cat despre specificatii, stim ca Nokia E75 este dotat cu un display QVGA de 2.8 inchi, o camera de 3.2 megapixeli, suport pentru conectivitate 3G (HSDPA) si WiFi. Astfel, handsetul este ideal pentru oamenii de afaceri aflati mereu in miscare si care doresc sa isi verifice mailul sau sa scrie mesaje foarte rapid.

Nokia E75

In ce priveste software-ul, E75 soseste cu S60 3rd Edition Feature Pack 2, care face din acest smartphone unul solid si stabil, imbunatatind performantele pe care le avea modelul E71, care folosea Feature Pack 1.
 
 
Sursa: Dailymobile.se

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×