Sony Ericsson "Frances" este de fapt modelul C903

1.669 ori
<b>Sony Ericsson "Frances" este de fapt modelul C903</b>Dupa ce am aflat ca modelele Sony Ericsson Filippa si Yao sunt de fapt C901, respectiv W395, iata ca un alt nume de cod se dezvaluie sub forma numelui real al handsetului. Astfel, Sony Ericsson Frances este de fapt C903, terminalul din imaginea de mai...

Dupa ce am aflat ca modelele Sony Ericsson Filippa si Yao sunt de fapt C901, respectiv W395, iata ca un alt nume de cod se dezvaluie sub forma numelui real al handsetului. Astfel, Sony Ericsson Frances este de fapt C903, terminalul din imaginea de mai jos.

Avem de-a face cu un telefon cu camera, de mici dimensiuni, practic un C905 mai mic si mai putin capabil. C903 soseste cu o camera de 5 megapixeli cu autofocus, un display de 2.4 inchi, cu rezolutie de 320 x 240 pixeli, active lens cover si aGPS.

De vreme ce handsetul este un model din seria Cyber-shot, el va trebui sa includa functiile specifice terminalelor mobile cu camere performante: PhotoFix, detectare faciala, Smile Shutter si un blitz Xenon. Sa fie C903 inca un telefon care se pregateste de lansare in cadrul Mobile World Congress 2009?

Sursa: Engadgetmobile.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×