Nokia ironizează situația BlackBerry pe Twitter

Autor:  | Publicat în:  Nokia 989 ori
<b>Nokia ironizează situația BlackBerry pe Twitter</b>Deși nu cu foarte mulți ani în urma Nokia era într-o postură similară cu BlackBerry, iată că firma recent "măritată" cu Microsoft a găsit curajul să ironizeze compania canadiană pe Twitter. &nbsp; Totul a început cu BlackBerry, care a postat...

Deși nu cu foarte mulți ani în urma Nokia era într-o postură similară cu BlackBerry, iată că firma recent "măritată" cu Microsoft a găsit curajul să ironizeze compania canadiană pe Twitter.

Totul a început cu BlackBerry, care a postat un tweet ce afirmă ceva de gen "dacă nu cunoști un posesor de BlackBerry, nu umbli cu oamenii care trebuie" (traducere forțată). Nokia a răspuns tot pe Twitter afirmând că "nu cunoști pe cineva cu BlackBerry pentru că toată lumea a trecut la Lumia". Nu se cade să dai cu piciorul într-un adversar căzut la pământ, dar iată că Nokia o face.

Atunci când finlandezii erau pe o corabie care se scufunda, adversarii săi au păstrat decenta și nu au ridiculizat Symbian... prea mult. Nu același tratament îl primește BlackBerry, se pare. BlackBerry se luptă pentru supraviețuire, după ce a primit 1 miliard de dolari finanțare de la Fairfax și în continuare cauta cumpărător. Are Nokia dreptul să își asume astfel de arogante după ce a fost salvată de Microsoft?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×