Peruca smart, ceva mai nouă invenție brevetată de Sony; Motorola brevetează telefonul tatuaj!

1.030 ori
<b>Peruca smart, ceva mai nouă invenție brevetată de Sony; Motorola brevetează telefonul tatuaj!</b>După smartwatch-uri, cipuri implantabile, concepte de plombe smart (nu râdeți) și tatuaje cu NFC, acum Sony a primit brevetul pentru o "perucă smart". E vorba aici despre o perucă cu un computer integrat și o serie de senzori. &nbsp; Terminalele...

După smartwatch-uri, cipuri implantabile, concepte de plombe smart (nu râdeți) și tatuaje cu NFC, acum Sony a primit brevetul pentru o "perucă smart". E vorba aici despre o perucă cu un computer integrat și o serie de senzori.

Terminalele portabile erau până acum percepute drept gadgeturi pe care le avem în buzunar, la încheietura, eventual în jurul frunții că în cazul lui Google Glass. Acum cu peruca Sony le-am putea purta pe cap, oricât de ridicol ar suna asta. Peruca e adaptat să acopere o parte a capului utilizatorului și include cel puțin un senzor pentru input.

și dacă va amuză ideea de perucă cu computer la purtător, Motorola are ceva care sună de-a dreptul înfricoșător. E vorba despre un brevet pe care Moto l-a primit pentru un micro device care poate fi tatuat pe gâtul utilizatorului. El include un microfon, receptor și alimentator. Microfonul va capta vibrațiile laringelui și le va trimite către telefonul vostru mobil.

Device-ul tatuaj va putea fi reîncărcat oricând și va suporta Bluetooth, WiFi și NFC. Să fie acesta viitorul? Vor deveni telefoanele o parte din noi... la propriu?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×