Nokia iti controleaza si casa ta inteligenta

2.494 ori
<b>Nokia iti controleaza si casa ta inteligenta</b>Nokia a dezvoltat o platforma "smart home" menita sa permita clientilor sai sa isi controleze locuinta cu ajutorul terminalului mobil. Purtand numele de Nokia Home Control Center, aceasta platforma reprezinta debutul unei ere a serviciilor si solutiilor...

Nokia a dezvoltat o platforma "smart home" menita sa permita clientilor sai sa isi controleze locuinta cu ajutorul terminalului mobil. Purtand numele de Nokia Home Control Center, aceasta platforma reprezinta debutul unei ere a serviciilor si solutiilor de tip "home", fie ca vorbim de securitate, sau administrarea resurselor energetice.

Platforma permite companiilor third party sa isi integreze propriile solutii si servicii in Nokia Home Control, scopul principal fiind satisfacerea consumatorilor care locuiesc intr-o casa "inteligenta". Toate solutiile rezultate din aceasta initiativa vor putea fi controlate cu ajutorul unui smartphone sau PC, local sau de la distanta.

Utilizatorul va putea monitoriza si controla consumul de curent electric, va putea porni sau opri diverse produse electronice si va monitoriza temperatura, securitatea si sistemul de ventilatie al casei. Nokia a anuntat ieri si un parteneriat cu una dintre marile companii energetice europene, RWE, colaborarea avand ca scop dezvoltarea unor solutii de management al consumului de energie si controlul nivelului de CO2 din aer.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×