iPhone cu clapeta, V126, o clona chinezeasca!

3.121 ori
<b>iPhone cu clapeta, V126, o clona chinezeasca!</b>Chinezii au reusit din nou ceea ce Apple incearca de ani buni, realizarea unui iPhone cu clapeta, desi telefonul nu are nimic in comun cu tizul sau produs in America. Ceea ce vedeti in aceste imagini este handsetul iPhone V126, un telefon cu clapeta care...

Chinezii au reusit din nou ceea ce Apple incearca de ani buni, realizarea unui iPhone cu clapeta, desi telefonul nu are nimic in comun cu tizul sau produs in America.

Ceea ce vedeti in aceste imagini este handsetul iPhone V126, un telefon cu clapeta care poate fi considerat un hibrid dintre iPod si un Motorola V8. V126 soseste cu o camera de 3 megapixeli, un player audio digital, 256MB de memorie, suport USB Flash disk si difuzoare stereo. "iPhone-ul" chinezesc masoara 105 x 53 x 17 mm, cantareste 110 grame si include un display de 2.8 inchi, cu o rezolutie de 240 x 320 pixeli.

iPhone cu clapeta, V126, o clona chinezeasca!

La un singur aspect seamana V126 cu iPhone-ul real, interfata, ale carei iconuri le copiaza fara probleme, cel putin pana ce Apple se va sesiza si va incepe procedurile legale. Deja clonele chinezesti ale popularului telefon produs de Apple incep sa devina tot mai multe, ceea ce va afecta probabil vanzarile variantei originale a terminalului in China.

Sursa: GSM Dome

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×