Nokia Lumia 1320 anunțat oficial: phablet midrange de 6 inch, cu WP8.1 la bord

1.272 ori
<b>Nokia Lumia 1320 anunțat oficial: phablet midrange de 6 inch, cu WP8.1 la bord</b>Nokia nu a lansat doar produse de care știam deja azi, ci și un nou venit pe care nu îl aveam pe radar. E vorba despre Nokia Lumia 1320, un phablet midrange cu ecran de 6 inch și Windows Phone 8.1 drept OS. &nbsp; Terminalul folosește o rezoluție...

Nokia nu a lansat doar produse de care știam deja azi, ci și un nou venit pe care nu îl aveam pe radar. E vorba despre Nokia Lumia 1320, un phablet midrange cu ecran de 6 inch și Windows Phone 8.1 drept OS.

Terminalul folosește o rezoluție HD, vine cu suport LTE și optează pentru procesorul Snapdragon 400 dual core pe care l-am văzut pe Galaxy S4 Mini și HTC One Mini. Aflați și că acest model vine fără tehnologie Pureview, iar Lumia 1320 este dotat doar cu un senzor foto de 5 megapixeli. în partea frontală avem o cameră VGA, ce poate fi folosită pentru apelare video Skype, iar dotările acestui handset includ și WiFi, Bluetooth, 8 GB memorie interna,  1 GB RAM și un slot microSD. Bateria e o unitate de 3400 mAh.

La capitolul lipsuri se află încărcarea wireless, iar terminalul va folosi o carcasă din plastic colorat și va veni la pachet cu obișnuitele Nokia Music și HERE Maps. Nokia Lumia 1320 este un produs menit mai degrabă pentru Asia și Europa, nu și pentru SUA. Prețul sau va fi de aproximativ 399 de dolari, fără taxe.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×