UMi Max anunţat oficial: phablet metalic cu ecran de 5.5 inch, 3 GB RAM şi procesor Helio P10; Costă doar 139 dolari!

1.276 ori
<b>UMi Max anunţat oficial: phablet metalic cu ecran de 5.5 inch, 3 GB RAM şi procesor Helio P10; Costă doar 139 dolari!</b>UMi e din nou subiect de ştiri, pentru că a lansat un nou smartphone cu dotări upper midrange, ce vin la pachet cu un preţ foarte bun. Terminalul costă doar 139.99 dolari datorită unei promoţii care ţine pe 31 august, când preţul devine 179.99 dolari.

UMi e din nou subiect de ştiri, pentru că a lansat un nou smartphone cu dotări upper midrange, ce vin la pachet cu un preţ foarte bun. Terminalul costă doar 139.99 dolari datorită unei promoţii care ţine pe 31 august, când preţul devine 179.99 dolari.

Avem de-a face aici cu un phablet cu carcasă metalică şi ecran de 5.5 inch, dar şi cu 3 GB RAM şi procesor MediaTek Helio P10. Carcasa e fabricată din aluminiu, iar ecranul e produs de către Sharp, fiind optimizat pentru vizualizare pe timp de zi şi primind şi o ajustare specială de contrast. În spate se află un scanner de amprente, care poate detecta amprenta într-un interval între 0.1 şi 0.3 secunde.

La bord se află şi 16 GB stocare, slot microSD, iar jos avem un port USB Type-C. UMi Max rulează o variantă de Android Marshmallow fără prea multe modificări faţă de versiunea stock şi acest model se remarcă şi prin bateria generoasă de 4.000 mAh. Camera principală e produsă de Panasonic şi are o rezoluţie de 13 MP, fiind însoţită de un blitz dual LED şi o cameră frontală de 5 MP pentru selfie.

Aflat în faza de precomandă, pe auriu şi gri, terminalul costă doar 139.99 dolari acum.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×