Nokia Lumia 620 disponibil acum la Quickmobile.ro; Windows Phone 8 "cu de toate" la preț bun!

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 2.097 ori
<b>Nokia Lumia 620 disponibil acum la Quickmobile.ro; Windows Phone 8 "cu de toate" la preț bun!</b>Nokia Lumia 620 este un telefon Windows Phone 8 midrange, care a fost anunțat în decembrie și lansat în această lună, iar acum a ajuns în oferta celor de la Quickmobile. Retailerul a pus în vânzare acest handset în versiunea albă, la prețul de...

Nokia Lumia 620 este un telefon Windows Phone 8 midrange, care a fost anunțat în decembrie și lansat în această lună, iar acum a ajuns în oferta celor de la Quickmobile. Retailerul a pus în vânzare acest handset în versiunea albă, la prețul de 1.199 lei, cu garanție pe 2 ani.

Dacă mă întrebați pe mine, eu văd în acest model un rival pe măsura lui Sony Xperia U și Xperia P, asta dacă preferați Windows Phone și nu Android. Avem de-a face cu un smartphone care măsoară 11 mm în grosime, cântărește 127 de grame și vine cu un display de 3.8 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli. Ecranul este de tip ClearBlack TFT, iar telefonul oferă și tehnologie audio Dolby, slot microSD, 8 GB memorie internă și 512 MB RAM. în partea din spate se afla o cameră de 5 megapixeli cu captura video 720p la 30 fps, autofocus și bliț LED, iar în partea frontală avem o cameră VGA.

Procesorul lui Lumia 620 nu e deloc rău: un dual core Snapdragon S4 de 1 GHz cu GPU Adreno 305 și avem la dispoziție și GPS, Glonass, accelerometru și o baterie Li-Ion de 1300 mAh, care ar trebui să ofere cam 14 ore de convorbiri 2G. Designul acestui model amintește ușor de Samsung Omnia 7, ceea ce nu e neapărat ceva rău. îl găsiți la Quickmobile.ro la prețul de mai sus!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×