Spy Shop Black Friday 2017

Nokia Lumia 620 disponibil acum la Quickmobile.ro; Windows Phone 8 "cu de toate" la preț bun!

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 2.066 ori
<b>Nokia Lumia 620 disponibil acum la Quickmobile.ro; Windows Phone 8 "cu de toate" la preț bun!</b>Nokia Lumia 620 este un telefon Windows Phone 8 midrange, care a fost anunțat în decembrie și lansat în această lună, iar acum a ajuns în oferta celor de la Quickmobile. Retailerul a pus în vânzare acest handset în versiunea albă, la prețul de...

Nokia Lumia 620 este un telefon Windows Phone 8 midrange, care a fost anunțat în decembrie și lansat în această lună, iar acum a ajuns în oferta celor de la Quickmobile. Retailerul a pus în vânzare acest handset în versiunea albă, la prețul de 1.199 lei, cu garanție pe 2 ani.

Dacă mă întrebați pe mine, eu văd în acest model un rival pe măsura lui Sony Xperia U și Xperia P, asta dacă preferați Windows Phone și nu Android. Avem de-a face cu un smartphone care măsoară 11 mm în grosime, cântărește 127 de grame și vine cu un display de 3.8 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli. Ecranul este de tip ClearBlack TFT, iar telefonul oferă și tehnologie audio Dolby, slot microSD, 8 GB memorie internă și 512 MB RAM. în partea din spate se afla o cameră de 5 megapixeli cu captura video 720p la 30 fps, autofocus și bliț LED, iar în partea frontală avem o cameră VGA.

Procesorul lui Lumia 620 nu e deloc rău: un dual core Snapdragon S4 de 1 GHz cu GPU Adreno 305 și avem la dispoziție și GPS, Glonass, accelerometru și o baterie Li-Ion de 1300 mAh, care ar trebui să ofere cam 14 ore de convorbiri 2G. Designul acestui model amintește ușor de Samsung Omnia 7, ceea ce nu e neapărat ceva rău. îl găsiți la Quickmobile.ro la prețul de mai sus!

BLACK FRIDAY 2017! (Live Blogging)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×