Nokia Lumia 830 ajunge pe web, Încă un model low end, succesor al lui Lumia 710 de această dată

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.561 ori
<b>Nokia Lumia 830 ajunge pe web, Încă un model low end, succesor al lui Lumia 710 de această dată</b>Iată că un nou model Nokia Lumia a ajuns pe web, de această dată unul cu dotări modeste, aparent. E vorba despre Nokia Lumia 830, care se vrea a fi un soi de succesor pentru Nokia Lumia 710. Se pare că acest nou venit, în ciuda numelui cu 10...

Iată că un nou model Nokia Lumia a ajuns pe web, de această dată unul cu dotări modeste, aparent. E vorba despre Nokia Lumia 830, care se vrea a fi un soi de succesor pentru Nokia Lumia 710. Se pare că acest nou venit, în ciuda numelui cu 10 unități mai avansat, va fi de fapt unul mai low end decât Nokia Lumia 820.

Trebuie să recunosc că telefonul nu arată deloc rău și este destul de lat și subțire încât să facă o primă impresie bună. El vine în 5 culori, printre care și verde, roșu și galben și va rula Windows Phone 8. Din păcate nu avem informații despre dotările sale hardware, dar dacă îi este inferior lui Nokia Lumia 820, ne așteptam la mai puțin RAM, un procesor ușor mai slab, dar tot Qualcomm, eventual doar 8 GB memorie internă și o cameră de 5 megapixeli, probabil.

Nokia Lumia 830 ajunge pe web, Încă un model low end, succesor al lui Lumia 710 de această dată

E bizar faptul că Windows Phone 8 a fost deja anunțat de ceva vreme și Nokia are doar 2 telefoane oficiale cu acest OS... Vorbim totuși despre unul dintre cei mai mari producători de telefoane de pe planetă, care practic e blocat de propriul flagship Lumia 920 și nu mai poate să scoată încă un hit, deoarece ar canibaliza acest model. în schimb finlandezii mai pot lansa 2-3 modele low end și midrange fără probleme.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×