Windows Phone 8 primește un nou magazin de aplicații: Windows Phone Store; Vine cu un nou look!

1.344 ori
<b>Windows Phone 8 primește un nou magazin de aplicații: Windows Phone Store; Vine cu un nou look!</b>Viitorii posesori de terminale Windows Phone 8 vor fi încântați să afle că în curând vor avea la dispoziție un nou magazin de aplicații, numit Windows Phone Store. Acesta îl înlocuiește pe Marketplace și aduce câteva update-uri interesante....

Viitorii posesori de terminale Windows Phone 8 vor fi încântați să afle că în curând vor avea la dispoziție un nou magazin de aplicații, numit Windows Phone Store. Acesta îl înlocuiește pe Marketplace și aduce câteva update-uri interesante.

Ce observăm aici este un layout în stil tableta și avem și o metodă de căutare îmbunătățită. A fost ușurat și modul de achiziție pentru aplicații, aveți la dispoziție acum și noi recomandări personalizate și funcții "family friendly". și Windows Phone 7.5 și magazinul sau de aplicații vor beneficia de câteva modificări, dar numele de Marketplace va fi păstrat în acest caz. Revenind la Windows Phone Store de pe WP8, el este disponibil în 50 de limbi, în 191 de țări sau regiuni din lume și oferă 120.000 de aplicații și jocuri.

Windows Phone Store

Există acum și o funcție numită Collections, care organizează mai eficient conținuturile din magazin. Aplicațiile din Collections sunt alese de către experții de la Microsoft și actualizate des. O Colecție de acest gen este un grup de 6 sau mai mai multe aplicații organizate în jurul unei teme. Windows Phone 8 aduce și funcția Wallet, care permite plata pentru aplicații și jocuri în siguranță, folosind un PIN special. Plățile din Wallet includ și cărți de credit, PayPal și alte opțiuni, în funcție de țară în care trăiți.

în ce privește funcția Family Friendly, e vorba aici despre ascunderea conținuturilor pentru adulți, pentru o experiență în siguranță a celor mici. Mai multe detalii despre noul Windows Phone Store aflați aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×