Nokia Lumia 900 va sosi și În Europa, dar fără LTE?

1.659 ori
<b>Nokia Lumia 900 va sosi și În Europa, dar fără LTE?</b>Un murmur de nemulțumire a fost sesizat în dot com atunci când s-a spus că momentan Nokia Lumia 900 va sosi doar în SUA, iar Europa nu va avea acest model. Vorbim de un smartphone care ca și hardware este identic cu Lumia 800, dar aduce un display...

Un murmur de nemulțumire a fost sesizat în dot com atunci când s-a spus că momentan Nokia Lumia 900 va sosi doar în SUA, iar Europa nu va avea acest model. Vorbim de un smartphone care ca și hardware este identic cu Lumia 800, dar aduce un display de dimensiuni generoase - AMOLED de 4.3 inch, similar în inch cu Samsung Galaxy S II.

Stephen Elop a acordat un interviu către Pocket-Lint și de acolo s-au extras din context o serie de afirmații:

1.Nu am anunțat încă 900 în alte țări. Un lucru care ar fi de remarcat este că pregătim multe anunțuri importante în viitorul apropiat, dar trebuie să avem grijă spre a targeta device-urile lansate și să le corelăm cu piețele de desfacere și prețurile alese cu grijă.

2.în SUA, un lucru extrem de important pe care l-am făcut cu Lumia 900 este legat de suportul LTE. LTE costă și aici mă refer la partea radio, baterie mai mare ș.a.m.d. LTE în Europa nu este important. Va fi, dar nu acum. Nu am anunțat încă nimic specific, dar cu siguranță că vor fi multe device-uri noi cu funcții de top și pe piața europeană. Mai sunt multe de văzut.

3.Mesajul pe care ne străduim să-l livrăm: 710, 800 și 900 și vor mai fi multe.

Și acum să trecem la interpretarea spuselor lui Stephen Elop, CEO Nokia. Va sosi Lumia 900 și în Europa, dar fără suport LTE și cu o baterie mai mică. Momentan se focusează pe Lumia 710, 800 și 900, dar vor mai sosi și alte telefoane Nokia cu Windows Phone 7.5.

Apropo, Nokia a semnat un acord cu EA spre a dezvolta o serie de jocuri pentru telefoanele cu Windows Phone, dar mai ales să fie optimizate pentru Lumia 710 și 800. Nu s-a făcut publică o listă cu jocurile aflate în plan, dar în clipul pus pe YouTube ies în evidență: Fifa 12, Mirror s Edge, Dead Space.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×