Consolă - telefon 3D de la Nokia: N-Gage 2, acum cu suport pentru jocuri Nintendo (Concept)

Autor:  | Publicat în:  Concepte 1.563 ori
<b>Consolă - telefon 3D de la Nokia: N-Gage 2, acum cu suport pentru jocuri Nintendo (Concept)</b>Probabil că nostalgicii fani Nokia își mai amintesc de telefonul-consolă de jocuri Nokia N-Gage... ce furori a făcut acesta la vremea și cât de rapid i-a apus gloria... Ei bine, cei care încă speră la o revenire la acel format au șansa de a-și...

Probabil că nostalgicii fani Nokia își mai amintesc de telefonul-consolă de jocuri Nokia N-Gage... ce furori a făcut acesta la vremea și cât de rapid i-a apus gloria... Ei bine, cei care încă speră la o revenire la acel format au șansa de a-și clăti ochii cu următorul terminal consolă cu branding Nokia. Este vorba despre Nokia N-Gage N-02, un concept creat de către Amaqui.

Acesta este doar un device la nivel teoretic și șansele sunt foarte mari să nu îl vedem vreodată în realitate. După cum vedeți avem de-a face cu o combinație între un Nintendo 3DS cu un telefon cu Windows Phone la bord și design cu clapetă glisantă. E bizar să vedem că și Nintendo are o implicare în acest handset, mai ales că odată cu parteneriatul cu Microsoft, Nokia se va axa pe serviciile Xbox, dar probabil că designerul nu știe asta. Noul N-Gage folosește un display OLED Gorilla Glass de 4.1 inch, suportă jocuri NES originale și este compatibil cu toate ROM-urile jocurilor Nintendo.

Dotările sale includ un CPU Snapdragon de 1.5GHz, cel mai probabil un dual core, dacă tot se vrea futurist acest N-Gage N-02. Mai atractiv e faptul că avem la dispoziție un display 3D, deci de aici asocierea cu Nintendo 3DS. Ați fi dispuși să cumpărați un Windows Phone cu sistem de gaming încorporat, ecran 3D și hardware Nokia?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×