Nokia Romania nu resimte criza financiara, afirma Basescu

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.049 ori
<b>Nokia Romania nu resimte criza financiara, afirma Basescu</b>Dupa vizita sa de vineri la fabrica Nokia de la Jucu, presedintele Traian Basescu a declarat ca finlandezii nu sunt afectati de criza economica mondiala, dupa cum ne informeaza Dailybusiness.ro. Basescu a declarat si ca Nokia Romania va continua sa...

Dupa vizita sa de vineri la fabrica Nokia de la Jucu, presedintele Traian Basescu a declarat ca finlandezii nu sunt afectati de criza economica mondiala, dupa cum ne informeaza Dailybusiness.ro.

Basescu a declarat si ca Nokia Romania va continua sa creasca in 2009, oferind locuri de munca pe o perioada nelimitata. Totusi, presedintele Romaniei a afirmat si ca aceasta stare pozitiva poate fi pastrata doar prin colaborarea dintre sindicat si management. Oficialii companiei au respins zvonurile ce afirma ca Nokia ar cere ajutorul statului roman, sub forma de sprijin financiar anti-criza.

Va reamintim ca in perioada tulbure a lunii octombrie, in care numerosi angajati din sectoare variate ale economiei cereau mariri de salarii, la fel au procedat si angajatii de la Jucu. Acestia au obtinut o promisiune ca vor primi remuneratii cu 5% mai mari, desi angajatii doreau salarii mai mari cu 50%. Negocierile nu au fost acoperite intensiv de presa, astfel ca nu putem afla daca a fost vreodata pusa problema vreunui protest, in cazul nesatisfacerii doleantelor angajatilor.

Sursa: Dailybusiness.ro

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×