Xiaomi Mi Note 2 ar putea fi lansat pe 14 septembrie; vine cu tehnologia 3D Touch

1.068 ori
<b>Xiaomi Mi Note 2 ar putea fi lansat pe 14 septembrie; vine cu tehnologia 3D Touch</b>După lansarea phablet-ului LG V20 de ieri se pare că urmează un alt debut de terminal generos ca dimensiuni, și anume cel al modelului Xiaomi Mi Note 2. Acest terminal ar fi primit deja certificarea din partea autorităților chineze, și este așteptat că

În ultimele zile pe piață au fost lansate două phablet-uri foarte interesante, și anume modelele LG V20, respectiv iPhone 7 Plus - produse ce se laudă cu dotări high-end și camere foto duale. Următorul terminal ce va încânta publicul printr-o diagonală generoasă este nimeni altul decât Xiaomi Mi Note 2, un telefon a cărui lansare oficială ar urma să aibă loc chiar săptămâna viitoare pe data de 14 septembrie.

Xiaom Mi Note 2

Se pare că între timp phablet-ul a primit și certificarea autorităților chineze 3CC, și a ieșit la iveală faptul că vom primi și tehnologia 3D Touch pentru display-ul de 5.5 sau 5.7 inch ce se va afla la pachet. Panoul va oferi o rezoluție Quad HD de 2560 x 1440 pixeli, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821, 6 GB memorie RAM și 128 GB spațiu intern de stocare.

Xiaomi Mi Note 2

Vom mai primi în cazul de față și o baterie de 3600 mAh, un scanner de amprente și un port USB Type-C reversibil pentru încărcare și sincronizare date. Xiaomi Mi Note 2 este așteptat și într-o variantă cu 64 GB de stocare și 4 GB memorie RAM care va avea un preț mai accesibil pe piață. Se zvonește o sumă de 400 - 420 dolari pentru acest nou phablet, dar aflăm cu siguranță cifra oficială odată cu evenimentul programat pentru 14 septembrie.

Xiaomi Mi Note 2

Xiaomi Mi Note 2

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×