Nokia Sabre Într-o imagine proaspătă, acum și cu butoane fizice pentru WP7

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.515 ori
<b>Nokia Sabre Într-o imagine proaspătă, acum și cu butoane fizice pentru WP7</b>îl mai țineți minte pe Nokia Sabre? Nici nu aveați cum să îl uitați, de vreme ce a ajuns ieri pe web sub forma unei fotografii postate prematur pe web. Ei bine, iată-l din nou pe acest model Nokia cu WIndows Phone într-o imagine hands-on, de...

îl mai țineți minte pe Nokia Sabre? Nici nu aveați cum să îl uitați, de vreme ce a ajuns ieri pe web sub forma unei fotografii postate prematur pe web. Ei bine, iată-l din nou pe acest model Nokia cu WIndows Phone într-o imagine hands-on, de această dată dezvăluind și cateva butoane fizice din plastic.

împreună cu Sea Ray aka Nokia 800, Sabre va fi anunțat oficial săptămâna viitoare în cadrul Nokia World 2011. Din câte știm până acum, Sabre ar putea fi cel mai puternic handset WP7.5 Mango, fiind dotat cu un procesor de 1.4 GHz, plus 1 GB RAM și un display LCD de 3.5 inchi. Când spun cel mai puternic mă refer la procesor evident și va fi interesant de aflat cine va fi producătorul acestui CPU și partener Nokia.

în prealabil aflasem zvonuri că Sabre de fapt incorpora 512 MB RAM și un ecran de 3.7 inchi, dar o nouă serie de informații și-a făcut apariția și s-au schimbat datele problemei. Până și Ballmer, CEO Microsoft a confirmat că vom vedea nu unul, ci mai multe modele WP Mango Nokia săptămâna viitoare, deci tot ce avem de făcut este să așteptăm debutul lui Nokia 800, Sabre... și poate și Ace.

Sabre face notă discordantă cu terminalele Windows Phone moderne prin includerea unor butoane fizice... să fie această alegere făcută de dragul diferențierii?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×