Nokia Siemens testeaza o conexiune de 10Mbps pe un terminal I-HSPA

1.150 ori
<b>Nokia Siemens testeaza o conexiune de 10Mbps pe un terminal I-HSPA</b>Nokia Siemens Networks, provider de solutii mobile broadband a colaborat cu Mobilkom Austria in cadrul unor teste ale solutiei I-HSPA. Testele, efectuate cu ajutorul unui terminal nespecificat au dus la obtinerea unor viteze de downlink de pana la 10.1...

Nokia Siemens Networks, provider de solutii mobile broadband a colaborat cu Mobilkom Austria in cadrul unor teste ale solutiei I-HSPA.

Testele, efectuate cu ajutorul unui terminal nespecificat au dus la obtinerea unor viteze de downlink de pana la 10.1 Mbps. Solutia este complet compatibila cu evolutia constituita de standardul LTE, care ar face-o atractiva pentru marii operatori. Intre timp, marii furnizori de tehnologii mobile din Asia testeaza solutii cu viteze mult mai mari, care vor defini standardul 4G.

Interesante sunt nu atat vitezele obtinute, cat terminalele utilizate pentru aceste teste. Banuim ca fps-urile unei videoconvorbiri sunt deja la un nivel rezonabil pentru transmisiuni in direct, in vreme ce downloadurile pot fi terminate in doar cateva minute. Sa nu uitam de streaming si de avantajul pe care il are televiziunea mobila, prin intermediul conexiunilor rapide. Va puteti imagina ce fel de viteze va naste standardul 5G?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×