BlackBerry 9000 sub lupa expertilor (analiza video)

1.147 ori

BlackBerry 9000 este printre cele mai asteptate handseturi ale acestui an, reprezentand un nou inceput pentru producatorul canadian RIM si un rival pe masura pentru iPhone. Cei de la CrackBerry au avut ocazia de a testa handsetul, analizandu-l "la sange"....

BlackBerry 9000 este printre cele mai asteptate handseturi ale acestui an, reprezentand un nou inceput pentru producatorul canadian RIM si un rival pe masura pentru iPhone. Cei de la CrackBerry au avut ocazia de a testa handsetul, analizandu-l "la sange". Dati click pe imaginea urmatoare pentru a fi transportati la analiza video a celui mai nou model BlackBerry:

BlackBerry 9000 sub microscop

Norocosii de la CrackBerry au depistat 3 terminale BlackBerry 900 pe eBay si, in ciuda faptului ca ele puteau fi doar anunturi false, au achizitionat unul REAL. Terminalul este comparat cu predecesorii sai, triumfand la capitolul look, in ciuda faptului ca modelul 9000 este mult mai mare. Rezolutia de 480x320 pixeli isi face treaba, iar sistemul de operare este impresionant, dupa cum afirma si redactorul CrackBerry.

Observam prezenta lui Google Maps si in mod surprinzator si suport (limitat) pentru YouTube. Clipul video vizionat pe display arata foarte bine, in ciuda faptului ca sunetul lasa un pic de dorit. Dupa numarul de iconuri din meniu va puteti da seama de optiunile de productivitate ale telefonului. Singurul defect major depistat este faptul ca pointerul de mouse folosit in fereastra YouTube se misca extrem de lent.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×