Nokia vinde telefoane cu Symbian S^3, direct cu Symbian Belle

Autor:  | Publicat în:  Symbian 1.433 ori
<b>Nokia vinde telefoane cu Symbian S^3, direct cu Symbian Belle</b>Este o informație interesantă ce a fost oferită pe contul de twitter al Nokia, în varianta internațională. Symbian Belle rulează în acest moment pe Nokia 701 - am un exemplar de test și nici până acum nu am apucat să-i fac review-ul. Este cel...

Este o informație interesantă ce a fost oferită pe contul de twitter al Nokia, în varianta internațională. Symbian Belle rulează în acest moment pe Nokia 701 - am un exemplar de test și nici până acum nu am apucat să-i fac review-ul. Este cel mai interesant update al Symbian de la existența sa până acum și aduce un pic din aspectul Android cu bara retractabilă cu notificări din partea superioară.

Symbian Belle este așteptat să vină că update pe o serie de telefoane ce inițial au rulat S^3 sau Anna. Nokia confirmă că acum livrează telefoanele Nokia E7, C7, E6, X7, C6-01 și 500 direct cu Symbian Belle sau mai corect spus după ce  Nokia a  rebranduit și magazinul de aplicații în Nokia store - Nokia Belle.

Nokia vinde telefoane cu Symbian S^3, direct cu Symbian Belle

Au spus că acest update la Belle este valabil în anumite piețe printre care India și Turcia, dar cel mai bine ar fi să întrebați la un magazin de retail local. Bănuiesc că și update-ul va fi anunțat destul de repede, din moment ce încep a se vinde telefonae ce rulează Belle, dar mai înainte erau pe S^3 sau Anna.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×