Google Music permite acum descărcarea melodiilor salvate

Autor:  | Publicat în:  Google 1.221 ori
<b>Google Music permite acum descărcarea melodiilor salvate</b>Google Music a fost apreciat la momentul apariției sale, dar au existat și defecte criticate de cârcotași. Printre acestea se numără și faptul că serviciul nu permitea utilizatorilor să re-descarce pe PC melodiile pe care le aveau în colecția...

Google Music a fost apreciat la momentul apariției sale, dar au existat și defecte criticate de cârcotași. Printre acestea se numără și faptul că serviciul nu permitea utilizatorilor să re-descarce pe PC melodiile pe care le aveau în colecția digitală.

Google a implementat acum această funcție în interfața web a lui Music, iar aplicația Music Manager are rolul de administrare și download pentru melodiile preferate. Funcția se aplică atât pentru melodiile cumpărate, cât și pentru cele pe care le-ați urcat pe web chiar voi. Există și o limită de două descărcări pentru o melodie cumpărată, folosind interfața web.

Pentru a începe downloadul trebuie doar să dați click pe triunghiul de lângă o melodie sau un grup de melodii și apoi selectați Download Selectat Songs. Dacă vreți să descărcați pe PC întreaga colecție de muzică, atunci deschideți aplicația Music Manager în varianta sa pentru Windows, OS X sau Linux, accesați tabul Download și dați click pe Export Your Library. Nu există aici limita de downloaduri, chiar și cu melodii cumpărate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×