Noua aplicație Lumia Camera ar putea sosi standard pe toate terminalele Windows 10

709 ori
<b>Noua aplicație Lumia Camera ar putea sosi standard pe toate terminalele Windows 10</b>Odată cu debutul lui Windows 10 Mobile, Microsoft ne-ar putea pregăti totodată și o mică surpriză ce constă în inlocuirea aplicației standard de cameră foto cu o nouă versiune Lumia Camera, aplicație ce va sosi ulterior pe toate...

Odată cu debutul lui Windows 10 Mobile, Microsoft ne-ar putea pregăti totodată și o mică surpriză ce constă în inlocuirea aplicației standard de cameră foto cu o nouă versiune Lumia Camera, aplicație ce va sosi ulterior pe toate smartphone-urile Windows 10 Mobile.

Această informație a fost dezvăluită prin intermediul lui Jesse Leskinen, un user al platformei Twitter ce a descoperit de curând această nouă aplicație denumită Camera Beta. Din câte putem remarca privind imaginea de mai sus, aplicația în cauză este destinată utilizării interne de către Microsoft.

Deși noua versiune arată exact la fel ca și actuala prezentă în update-ul Lumia Denim, se pare că unele funcții ca și Rich Capture lipsesc cu desăvârșire. Vă reamintim faptul că Windows 10 Mobile va fi prezentat oficial pe data de 21 ianuarie în cadrul unui eveniment special de presă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×