Windows 10 Consumer Edition va fi prezentat oficial pe data de 21 ianuarie; iată ce așteptări avem de la acest eveniment

928 ori
<b>Windows 10 Consumer Edition va fi prezentat oficial pe data de 21 ianuarie; iată ce așteptări avem de la acest eveniment</b>Așa cum am aflat deja, în mai puțin de 2 zile, mai precis pe data de 21 ianuarie, gigantul IT Microsoft ne pregătește un eveniment special de presă în care Windows 10 va fi lansat comercial. în ajunul acestei conferințe ne-am decis să vă...

Așa cum am aflat deja, în mai puțin de 2 zile, mai precis pe data de 21 ianuarie, gigantul IT Microsoft ne pregătește un eveniment special de presă în care Windows 10 Consumer Edition va fi prezentat oficial. Având la dispoziție câteva informații preluate din edițiile build anterioare de Windows 10, ne-am hotărât să vă prezentăm câteva dintre așteptările pe care le avem de la această nouă versiune a sistemului de operare dezvoltat de către Microsoft.

1 - Un nou UI și Cortana pentru desktop

Un detaliu dezvăluit de câteva ori în trecut este și cel care face referire la faptul că Windows 10 va fi un sistem de operare axat mai mult pe consumatori, acesta oferind noi funcții ca și integrarea Cortana în versiunea desktop, un centru de notificări, o nouă interfață, cât și un mod special creat pentru dispozitivele de tip tabletă.

2 - Windows 10 Mobile

De asemenea, odată cu prezentarea Windows 10 pentru desktop va fi dezvăluită și varianta pentru telefoanele mobile, pachet software ce va sosi mai târziu în cursul acestui an. Deși pe web au ajuns chiar acum câteva zile o serie de capturi de ecran cu noua interfață din Windows 10, ulterior s-a dezvăluit că acestea erau false.

Pe lângă un UI modificat, vom primi și o nouă versiune al pachetului de aplicații pentru productivitate, și anume Microsoft Office. Potrivit ultimelor zvonuri, Windows 10 Mobile ar putea sosi ca update și pentru tabletele rulează în acest moment Windows RT, lucru pe care îl așteptăm cu brațele deschise.

3 - Posibilitate de rulare a jocurilor de Xbox pe PC

Un alt lucru care ar fi la fel de binevenit pentru pasionații de jocuri video este introducerea suportului Xbox pentru PC. Astfel, ne-am putea aștepta la o platformă de tip-game streaming direct pe calculatorul sau laptopul nostru, serviciu care totuși ar putea fi unul accesibil prin intermediul unui abonament lunar. Voi ce funcție doriți în mod special de la Windows 10?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×