Noua generație Samsung Galaxy A5 și Galaxy A7 se lasă admirată în fotografii

1.749 ori
<b>Noua generație Samsung Galaxy A5 și Galaxy A7 se lasă admirată în fotografii</b>Pe l&acirc;ngă flagship-ul Galaxy S7 despre care tot auzim informații &icirc;n ultimul timp, sud-coreenii de la Samsung ne pregătesc și noua generație de terminale Galaxy A5, respectiv Galaxy A7. Cele două device-uri despre care vorbim, tocmai ce...

Pe lângă flagship-ul Galaxy S7 despre care tot auzim informații în ultimul timp, sud-coreenii de la Samsung ne pregătesc și noua generație de terminale Galaxy A5, respectiv Galaxy A7. Cele două device-uri despre care vorbim, tocmai ce și-au făcut apariția într-o serie de fotografii ce pot fi admirate mai jos.

La fel ca și în materialele precedente ajunse pe web, se remarcă faptul că design-ul aduce în mare parte cu cel regăsit pe Samsung Galaxy S6. Observăm totuși că noul Galaxy A5 vine într-un corp complet metalic, pe când versiunea din 2016 a lui Galaxy A7, adoptă un spate realizat din sticlă de această dată.

Din câte am aflat anterior, se așteaptă ca modelul Galaxy A5-2016 să vină cu display Full HD de 5.2 inch, procesor octa-core Samsung Exynos și cu 2 GB memorie RAM. La pachet se va afla o cameră foto principală de 13 megapixeli, un senzor frontal de 5 megapixeli și 16 GB spațiu intern de stocare. Posibil ca ambele device-uri să vină cu Android 6.0 din fabrică.

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×