Noua generație Samsung Galaxy A5 și Galaxy A7 se lasă admirată în fotografii

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.705 ori
<b>Noua generație Samsung Galaxy A5 și Galaxy A7 se lasă admirată în fotografii</b>Pe l&acirc;ngă flagship-ul Galaxy S7 despre care tot auzim informații &icirc;n ultimul timp, sud-coreenii de la Samsung ne pregătesc și noua generație de terminale Galaxy A5, respectiv Galaxy A7. Cele două device-uri despre care vorbim, tocmai ce...

Pe lângă flagship-ul Galaxy S7 despre care tot auzim informații în ultimul timp, sud-coreenii de la Samsung ne pregătesc și noua generație de terminale Galaxy A5, respectiv Galaxy A7. Cele două device-uri despre care vorbim, tocmai ce și-au făcut apariția într-o serie de fotografii ce pot fi admirate mai jos.

La fel ca și în materialele precedente ajunse pe web, se remarcă faptul că design-ul aduce în mare parte cu cel regăsit pe Samsung Galaxy S6. Observăm totuși că noul Galaxy A5 vine într-un corp complet metalic, pe când versiunea din 2016 a lui Galaxy A7, adoptă un spate realizat din sticlă de această dată.

Din câte am aflat anterior, se așteaptă ca modelul Galaxy A5-2016 să vină cu display Full HD de 5.2 inch, procesor octa-core Samsung Exynos și cu 2 GB memorie RAM. La pachet se va afla o cameră foto principală de 13 megapixeli, un senzor frontal de 5 megapixeli și 16 GB spațiu intern de stocare. Posibil ca ambele device-uri să vină cu Android 6.0 din fabrică.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×