Samsung Galaxy A5 (2016) este actualizat la Android 6.0 Marshmallow în România

5.034 ori
<b>Samsung Galaxy A5 (2016) este actualizat la Android 6.0 Marshmallow în România</b>Prin intermediul unui pont primit din partea unui cititor Mobilissimo, aflăm astăzi că smartphone-ul Samsung Galaxy A5 (2016) tocmai ce a primit actualizarea la Android 6.0 Marshmallow în România. Dacă vă amintiți, și noi am testat acest terminal în luna

În luna mai a acestui an testam aici la Mobilissimo și smartphone-ul Galaxy A5 (2016), un handset din zona mid-range de preț ce ne încânta printr-un design atrăgător și prin bateria ce obținea peste 12 ore de autonomie în modul playback video HD. Modelul de față este actualizat acum la Android 6.0 Marshmallow, detaliu ce ne este adus la cunoștiință de către cititorul Daniel Ioan Galbinisteanu căruia îi mulțumim pe această cale.

Actualizare Samsung Galaxy A5 2016

Aflăm că device-ul său a fost achiziționat prin intermediul Vodafone România, iar din capturile de ecran puse la dispoziție descoperim că pachetul software are o mărime de 1084,80 MB - motiv pentru care se recomandă folosirea unei conexiuni WiFi pentru descărcarea acestuia.

Actualizare Samsung Galaxy A5 2016

La prima impresie, se pare că experiența de utilizare este mult mai fluidă, remarcându-se și faptul că telefonul este acum mai rapid odată după instalarea update-ului. După cum știți deja, acest smartphone beneficiază de un display Super AMOLED de 5.2 inch cu rezoluție Full HD și protecție Gorilla Glass 4, de un procesor octa-core Snapdragon 615, de 2 GB memorie RAM și de 16 GB de stocare. 

Avem o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED, deschidere f/2.0, autofocus și sistem de stabilizare optică, respectiv un senzor frontal de 5 megapixeli. Mai multe detalii despre acest smartphone puteți afla din recenzia disponibilă aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×