Noul smartphone Allview V2 Viper S este la fel de rapid ca iPhone 6; iată un video comparativ

2.202 ori
<b>Noul smartphone Allview V2 Viper S este la fel de rapid ca iPhone 6; iată un video comparativ</b>Compania brașoveană Allview ne prezintă astăzi un teaser mai special pentru modelul V2 Viper S a cărui lansare este programată pentru perioada următoare. Vedem așadar o comparație video între V2 Viper S și iPhone 6, aceasta având ca principal obiectiv

Compania brașoveană Allview nu a terminat cu lansările de produse pentru această toamnă, și ne pregătește curând debutul modelului V2 Viper S - terminal care astăzi primește un teaser oficial. Nu este vorba despre o imagine de această dată, ci despre un clip video mai special în care noul produs se duelează la capitolul viteză de răspuns cu nimeni altul decât iPhone 6, rezultatele fiind destul de interesante la prima vedere.

Observăm că smartphone-ul Allview V2 Viper S este la fel de rapid precum iPhone 6 în ceea ce privește interacțiunea cu aplicațiile stock sau 3rd party. La navigarea web modelul celor de la Allview este chiar superior la capitolul viteză de încărcare a paginilor web, un lucru bun de știut.

Nu avem detalii despre specificațiile pe care noul telefon pregătit de Allview ni le va aduce la pachet, dar presupunem că va fi vorba despre un display de 5 inch cu rezoluție HD, de un procesor octa-core MediaTek, și de 2 sau poate chiar 3 GB memorie RAM la pachet. O cameră de 13 sau 16 megapixeli este de asemenea pe lista de posibile dotări, dar aflăm cu siguranță acest lucru prin intermediul materialelor teaser viitoare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×