Smartwatch-ul HTC Halfbeak apare în fotografii; rulează Android Wear și vine cu display circular

1.050 ori
<b>Smartwatch-ul HTC Halfbeak apare în fotografii; rulează Android Wear și vine cu display circular</b>În primăvara acestui an, nimeni altul decât @evleaks ne informa prin intermediul unei postări despre existența unui smartwatch cu numele de cod 'Halfbeak' - purtabil dezvoltat de către HTC. Era asociată și o lansare pentru luna aprilie a acestui an, dar

Au mai existat în trecut zvonuri cu privire la faptul că HTC pregătește un smartwatch, dar niciodată nu am primit fotografii sau materiale care măcar să ateste existența unui astfel de produs.. Astăzi însă avem parte de asemenea imagini cu ceasul ce poartă numele de cod 'Halfbeak' și care a fost amintit chiar de către @evleaks într-o postare din această primăvară, fiind asociată și o lansare în aprilie.

HTC Halfbeak

Din câte se poate observa, ceasul de față adoptă un display complet circular - panou ce oferă o rezoluție de 360 x 360 pixeli. Se remarcă și cureaua din silicon oferită alături și faptul că device-ul purtabil ne aduce un senzor pentru puls. În spate se remarcă și logo-ul companiei Under Armour - aceasta din urmă având încheiat un parteneriat cu firma taiwaneză.

HTC Halfbeak

Pentru că alte detalii nu există, putem presupune că apariția acestor imagini indică cel mai probabil faptul că HTC ne pregătește un evenimente de lansare. Nu este exlusă nici posibilitatea ca taiwanezii să fi renunțat între timp la acest dispozitiv, fotografiile cu modelul prototip sosind abia acum în mediul online.

HTC Halfbeak

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×