Noul titlu RPG Angry Birds Epic disponibil acum pentru Android, iOS și Windows Phone

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 832 ori
<b>Noul titlu RPG Angry Birds Epic disponibil acum pentru Android, iOS și Windows Phone</b>După ce în luna martie am avut parte de un prim trailer oficial de gameplay, iată că Rovio lansează astăzi un nou joc din seria de succes Angry Birds. De această dată, noul titlu este cu totul și cu totul diferit de ce ne așteptăm când vine...

După ce în luna martie am avut parte de un prim trailer oficial de gameplay, iată că Rovio lansează astăzi un nou joc din seria de succes Angry Birds. De această dată, noul titlu este cu totul și cu totul diferit de ce ne așteptăm când vine vorba de Angry Birds. Astfel, Rovio trece la genul RPG prin intermediul acestui nou joc intitulat Angry Birds Epic.

Noul titlu este disponibil acum în mod gratuit pentru platformele iOS și Android, acesta ocupând doar 86 MB din memoria telefonului. Odată introduși pe meleagurile din Angry Birds Epic vom putea purta numeroase bătălii cu unii dintre cei mai malefici porci, printre care se numără King Pig, Wiz Pig și Prince Porky.

Noul titlu RPG Angry Birds Epic disponibil acum pentru Android, iOS și Windows Phone

Vom putea lupta împortiva acestor răufăcători cu personaje ca Red, Chuck sau Bomb, mecanismul de atac fiind unul foarte simplu, acesta fiind realizat doar printr-un gest de swipe către inamic. Putem spune că insula porcușorilor malefici este un fel de Westeros pentru simpaticele păsări ce vor deveni eroi.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×