Lenovo K920 Își face apariția În cadrul evenimentului Mobile Asia Expo; acesta vine cu display Quad HD de 6 inch, un procesor Snapdragon 801 și 3 GB de memorie RAM (Video)

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 966 ori
<b>Lenovo K920 Își face apariția În cadrul evenimentului Mobile Asia Expo; acesta vine cu display Quad HD de 6 inch, un procesor Snapdragon 801 și 3 GB de memorie RAM (Video)</b>Pe lângă show-ul Computex 2014 ce s-a încheiat de curând, în Asia are loc și evenimentul Mobile Asia Expo, eveniment &nbsp;în cadrul cărui și-au făcut apariția o serie de terminale încă nelansate pe piață. Un astfel de exemplu este și...

Pe lângă show-ul Computex 2014 ce s-a încheiat de curând, în Asia are loc și evenimentul Mobile Asia Expo, eveniment  în cadrul cărui și-au făcut apariția o serie de terminale încă nelansate pe piață. Un astfel de exemplu este și Lenovo K920, un phablet de 6 inch ce aduce o rezoluție Quad HD 2560x1440 pixeli.

Acest nou produs va fi un succesor pentru Lenovo Vibe Z, terminal care a fost lansat pe piață anul trecut în luna noiembrie. Pe lângă cea mai atractivă componentă la acest device, și anume display-ul, întâlnim și un pachet hardware foarte puternic. Lenovo Vibe Z2 va dispune de un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 (8974AC), 3 GB de memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare.

Lenovo K920 Își face apariția În cadrul evenimentului Mobile Asia Expo; acesta vine cu display Quad HD de 6 inch, un procesor Snapdragon 801 și 3 GB de memorie RAM (Video)

De asemenea, acest phablet impresionează și la capitolul cameră unde ni se oferă un senzor de 16 megapixel ce aduce suport pentru stabilizarea optică a imaginilor realizate și o cameră secundară de 5 megapixeli.. Lenovo K920 va integra sloturi dual-sim, NFC și va rula sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Aflăm și că noul terminal Lenovo este fabricat dintr-o carcasă metalică ce măsoară doar 7.7 mm în talie. Pentru moment nu se cunosc detalii legate de preț sau disponibilitate.

Lenovo K920​

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×