Lenovo K920 Își face apariția În cadrul evenimentului Mobile Asia Expo; acesta vine cu display Quad HD de 6 inch, un procesor Snapdragon 801 și 3 GB de memorie RAM (Video)

989 ori
<b>Lenovo K920 Își face apariția În cadrul evenimentului Mobile Asia Expo; acesta vine cu display Quad HD de 6 inch, un procesor Snapdragon 801 și 3 GB de memorie RAM (Video)</b>Pe lângă show-ul Computex 2014 ce s-a încheiat de curând, în Asia are loc și evenimentul Mobile Asia Expo, eveniment &nbsp;în cadrul cărui și-au făcut apariția o serie de terminale încă nelansate pe piață. Un astfel de exemplu este și...

Pe lângă show-ul Computex 2014 ce s-a încheiat de curând, în Asia are loc și evenimentul Mobile Asia Expo, eveniment  în cadrul cărui și-au făcut apariția o serie de terminale încă nelansate pe piață. Un astfel de exemplu este și Lenovo K920, un phablet de 6 inch ce aduce o rezoluție Quad HD 2560x1440 pixeli.

Acest nou produs va fi un succesor pentru Lenovo Vibe Z, terminal care a fost lansat pe piață anul trecut în luna noiembrie. Pe lângă cea mai atractivă componentă la acest device, și anume display-ul, întâlnim și un pachet hardware foarte puternic. Lenovo Vibe Z2 va dispune de un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 (8974AC), 3 GB de memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare.

Lenovo K920 Își face apariția În cadrul evenimentului Mobile Asia Expo; acesta vine cu display Quad HD de 6 inch, un procesor Snapdragon 801 și 3 GB de memorie RAM (Video)

De asemenea, acest phablet impresionează și la capitolul cameră unde ni se oferă un senzor de 16 megapixel ce aduce suport pentru stabilizarea optică a imaginilor realizate și o cameră secundară de 5 megapixeli.. Lenovo K920 va integra sloturi dual-sim, NFC și va rula sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Aflăm și că noul terminal Lenovo este fabricat dintr-o carcasă metalică ce măsoară doar 7.7 mm în talie. Pentru moment nu se cunosc detalii legate de preț sau disponibilitate.

Lenovo K920​

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×