Nuance lanseaza o aplicatie de "dictare" pentru iPhone, disponibila gratuit

Autor:  | Publicat în:  Software 1.459 ori
<b>Nuance lanseaza o aplicatie de "dictare" pentru iPhone, disponibila gratuit</b>Daca numele Nuance nu va spune nimic, aflati ca aceasta companie este foarte importanta pentru telefonia mobila, de vreme ce ei au inventat tehnologia T9 si, mai nou si functia text to voice. Ei bine iata ca acum acest brand lanseaza o aplicatie pentru...

Daca numele Nuance nu va spune nimic, aflati ca aceasta companie este foarte importanta pentru telefonia mobila, de vreme ce ei au inventat tehnologia T9 si, mai nou si functia text to voice. Ei bine iata ca acum acest brand lanseaza o aplicatie pentru iPhone, care permite dictarea SMS-urilor si mailurilor.

Aplicatia poarta numele de "Dragon Dictation" si, spre incantarea posesorilor de iPhone, ea este disponibila gratuit. Prin intermediul softului, veti putea scrie mesaje text sau emailuri, fara a fi nevoie sa atingeti tastatura virtuala a handsetului dumneavoastra. O solutie ideala daca sunteti putin ametit si nu prea puteti nimeri tastele, nu-i asa?

Va trebui doar sa porniti aplicatia, sa apasati butonul de inregistrare si sa vorbiti la microfonul terminalului. Dupa ce terminati de inregistrat, sample-ul audio rezultat va fi analizat de engine-ul Dragon NaturallySpeaking si va fi transformat in text scris, apoi SMS/e-mail sau transferat in clipboard.

Serviciul functioneaza destul de bine, dar atentie la accente, caci presupunem ca el se adreseaza doar vorbitorilor de limba engleza. Ritmul in care vorbiti este cheia!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×