Numărul de aplicații Windows Phone devine apreciabil, se apropie de nivelul concurenței

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.350 ori
<b>Numărul de aplicații Windows Phone devine apreciabil, se apropie de nivelul concurenței</b>Joe Belfiore, vicepreședintele secțiunii sisteme de operare de la Microsoft a afirmat într-un nou interviu că gigantul software a progresat mult la capitolul aplicații Windows Phone. Numărul acestora a ajuns apreciabil, chiar și în fața...

Joe Belfiore, vicepreședintele secțiunii sisteme de operare de la Microsoft a afirmat într-un nou interviu că gigantul software a progresat mult la capitolul aplicații Windows Phone. Numărul acestora a ajuns apreciabil, chiar și în fața magazinelor de aplicații Android și iOS.

Belfiore a fost unul dintre vorbitori în cadrul TechEd Europe, organizat în Barcelona, iar acolo a facut o serie de declaratii. Oficialul Microsoft a afirmat că numeroși proaspeți cumpărători de terminale Windows Phone sunt încântați de aplicațiile puse la dispoziție pe această platformă. Meritele pentru evoluție aparțin și dezvoltatorilor, care au început să se implice tot mai mult în inițiativele Windows, de la release-ul Windows 8.1 încoace.

Același oficial MS nu a discutat despre Windows 10 prea mult, dar a declarat că promovarea dezvoltării de aplicații universale pentru PC și mobile va fi de mare ajutor pentru Windows Phone. Deocamdată acea distanță între App Store, Play Store și Windows Phone Store e vizibilă, mai ales pe partea de jocuri, iar o soluție ar fi obținerea de exclusivități și eventual achiziționarea a doua sau trei case mari de producție de jocuri de către Microsoft.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×