Kodak anunță Pixpro SP360, o cameră care filmează și fotografiază la 360 de grade și poate fi controlată de pe mobil

Autor:  | Publicat în:  Kodak 1.320 ori
<b>Kodak anunță Pixpro SP360, o cameră care filmează și fotografiază la 360 de grade și poate fi controlată de pe mobil</b>Kodak a lansat ceea ce pare a fi un rival pentru RE Camera de la HTC, adică device-ul Pixpro SP360. Aceasta este o cameră care poate filma sau fotografia la 360 de grade și e controlată prin intermediul unui telefon cu Android sau iOS. &nbsp; Produsul...

Kodak a lansat ceea ce pare a fi un rival pentru RE Camera de la HTC, adică device-ul Pixpro SP360. Aceasta este o cameră care poate filma sau fotografia la 360 de grade și e controlată prin intermediul unui telefon cu Android sau iOS.

Produsul costă 349 dolari și poate fi cumpărat de azi. El este rezistent la apă, praf, frig, șocuri și e ideal pentru drumeții sau sporturi extreme. Camera Kodak de nouă generație include un senzor de 16 megapixeli și poate captura cadre fixe de 10 MP, dar și să realizeze captura continuă și vine cu o lentilă wide angle cu unghi de 214 grade. Pixpro SP360 realizează panorame sferice la 360 de grade și poate și filma în acest mod.

Puteți controla camera cu ajutorul unei aplicații speciale iOS sau Android, folosind WiFi sau NFC pentru conexiune. Distanța maximă de control este de aproximativ 20 de metri, iar nivelul ISO al camerei ajunge de la 100 la 800. SP360 vine și cu slot microSD, ieșire HDMI și o baterie de 1250 mAh, care asigură 160 de minute de înregistrare continuă. Mai jos găsiți o serie de mostre video realizate cu această cameră, toate arătând foarte bine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×