O cântăreaţă din România din YouTube Trending foloseşte un telefon cu decupaj misterios jos şi nu ştim ce este... (Video)

1.320 ori
<b>O cântăreaţă din România din YouTube Trending foloseşte un telefon cu decupaj misterios jos şi nu ştim ce este... (Video)</b>Ştiu că pare greu de crezut dar am găsit o ciudăţenie a smartphone-urilor fix într-un video cu muzică pop românească din Trending. E nouă piesă a lui Nicole Cherry, "Doctore". Ei bine, la minutul 1:12 apar mâinile artistei

Ştiu că pare greu de crezut dar am găsit o ciudăţenie a smartphone-urilor fix într-un video cu muzică pop românească din Trending. E nouă piesă a lui Nicole Cherry, "Doctore". Ei bine, la minutul 1:12 apar mâinile artistei care par să conecteze ceva ciudat la telefon. Speculăm pe tema sa mai jos.

Telefon misterios

Am dat multiple playback-uri şi zoom-uri clipului, pentru că ne place un mister bun... şi rezolvat. Am conchis că ar fi un telefon mai vechi, mai ales că are o singură cameră în spate, lângă care se află bliţul şi sub care se găsește cititorul de amprente. E un telefon butucănos, iar spatele aduce cu un HTC. A fost comparat şi cu un Huawei Ascend, dar nu cred că e cazul.

Telefon misterios

M-am gândit şi că ar fi un telefon cu Blockchain şi are nevoie de vreo "cheie" specială pentru walletul cripto, cine ştie... Dar Finney Phone nu arată aşa. Nici HTC Exodus ce e drept... Am continuat să îi facem vizualizări lui Nicole şi am văzut-o conectând ceva triunghiular în zona inferioară a dispozitivului, ca un soi de stick USB sau capac. Fără acel accesoriu telefonul rămâne ca “muşcat” de rechin cu ditamai despicătura în formă de litera “V” jos.

Poate să fie o husă specială pe acest terminal, una cu textură dungată cum avea un Motorola Droid la un moment dat spatele acoperit cu Kevlar. Chiar nu ştim ce terminal e şi mai observăm şi că butoanele laterale sunt circulare. Nu ne rămâne decât să o tăguim pe Nicole pe Facebook şi să sperăm la rezolvarea misterului. Poate aşa aflăm că e CGI sau vreun Allview nelansat încă...

Voi ce credeţi că e?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×