Tot ce trebuie să știți despre telefonul Blockchain Sirin Labs Finney, proaspăt disponibil comercial

1.124 ori
<b>Tot ce trebuie să știți despre telefonul Blockchain Sirin Labs Finney, proaspăt disponibil comercial </b>Pe final de lună noiembrie a devenit disponibil comercial și Sirin Labs Finney, unul dintre primele telefoane Blockchain de pe piață care se remarcă atât prin prețul piperat, cât și prin design-ul adoptat. Prin intermediul articolului de față

În ultimele luni când cuvintele "Blockchain" și "smartphone" au fost în aceeași propoziție, era vorba de obicei despre HTC Exodus. De fapt firma Sirin Labs avea de ceva vreme un telefon bazat pe Blockchain, iar acel model numit Finney a devenit disponibil comercial în ultimele zile.

Sirin Labs Finney

Avem de-a face cu un smartphone Android cu preț de 999 dolari și axat pe stocarea de cripto monede. Are rol de portofel electronic, iar Finney vine cu un design destul de masiv și pătrățos. Are și breton sus și "bărbie" jos, plus un mecanism glisant cu un "Safe Screen". Evident are o criptare avansată și multiple funcții de securitate.

Sirin Labs Finney

Acel Safe Screen are hardware și software dedicat și permite realizarea de tranzacții cripto cu toate detaliile corecte și în siguranță. Funcționalitatea Blockchain de pe telefon se bazează pe Sirin OS de la Sirin Labs, o platformă realizată pe bază unei variante de Android certificată de Google și special gândită pentru tranzacții mobile sigure.

Sirin OS se ocupă de wallet-ul "cold storage", unde va țineți toate posesiunile cripto. Sirin OS vine cu machine learning avansat, care previne intruziunile hackerilor, atât online, cât și offline. Există și un magazin de aplicații DApps, care se bazează pe blockchain, oferind suport Airdrop și IAP-uri. Sirin OS include și un Token Conversion Service, care vă permite să faceți tranzacții cripto între diferite variante de monede și tokenuri fără convertirea lor.

Ca OS avem Android 8.1 Oreo la bază, iar dotările includ un ecran Full HD de 6 inch cu aspect 18:9 și cititor de amprente integrat. Există și un Safe Screen de 2 inch, procesor Snapdragon 845, 6 GB RAM și 128 GB stocare, plus slot microSD și cameră principală de 12 MP. Pentru selfie avem o cameră de 8 MP, iar la interior se află o baterie de 3280 mah.

Prețul este de 999 dolari și puteți face economie de 10% dacă folosiți tokenul companiei pentru a comanda handsetul. Ar trebui să ajungă și în Amazon Launchpad în ianuarie. Aici aveți toate informațiile despre cum îl puteți cumpăra.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×