O filmare cu drona dezvăluie progresul făcut la lucrările lui Apple Campus 2; Panourile curbate din sticlă sunt montate

1.679 ori
<b>O filmare cu drona dezvăluie progresul făcut la lucrările lui Apple Campus 2; Panourile curbate din sticlă sunt montate</b>La Apple Campus 2 se lucrează din noiembrie 2013, acest edificiu colosal urm&acirc;nd să aibă rol at&acirc;t de nou sediu Apple, c&acirc;t şi de centru de prezentări. El va fi gata la finalul acestui an, iar p&acirc;nă atunci vedem o filmare cu...

La Apple Campus 2 se lucrează din noiembrie 2013, acest edificiu colosal urmând să aibă rol atât de nou sediu Apple, cât şi de centru de prezentări. El va fi gata la finalul acestui an, iar până atunci vedem o filmare cu drona asupra construcţiilor ce au loc la acest campus.

Au mai rămas 10 luni de lucrare şi progresul e vădit faţă de ultimele imagini pe care le vedeam. Au început să fie montate panourile din sticlă curbată, iar acoperişul e la rândul său aproape de finalizare, macarale ridicând porţiuni ale sale ce trebuie montate. În jur de 13.000 de angajaţi vor munci în acest nou campus şi va exista şi un auditorium subteran unde se vor organiza evenimente de lansare şi prezentare.

Noul sediu arată ca un campus universitar, de aici şi numele de Apple Campus 2. Acesta va fi un sediu corporate al Apple Inc, cu adresa la 1 Infinite Loop, în Cupertino. La ora actuală sediul se află pe Mariani Avenue, în Cupertino, Silicon Valley. Structura finalizata va include peste 9200 de metri pătraţi dedicaţi unui centru de fitness, mai bine de 10.000 de metri pătraţi pentru auditorium şi foarte multă vegetaţie.

Clădirea în formă de OZN va ocupa 260.128 metri pătraţi, ceea ce e foarte impresionant.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×