O nouă prezentare video pentru Samsung Galaxy J5 (2017) sosește din Rusia!

8.155 ori
<b>O nouă prezentare video pentru Samsung Galaxy J5 (2017) sosește din Rusia!</b>Tocmai ce l-am văzut pe Samsung Galaxy J7 (2017) prezentat într-un nou clip hands-on și iată că descoperim și prezența unui material similar pentru varianta mai compactă intitulată Galaxy J5 (2017). Telefoanele menționate aici adoptă un design identic și

În urmă cu doar câteva momente am privit asupra unui clip hands-on în care își făcea apariția nimeni altul decât Samsung Galaxy J7 (2017), phablet de buget cu look arătos ce adoptă o diagonală de 5.5 inch. Acum descoperim și existența unui clip similar cu varianta mai compactă intitulată Galaxy J5 (2017) și care oferă fix același design și un pachet hardware similar - exceptând desigur diagonala și capacitatea bateriei.

Samsung Galaxy J5 2017

Aici vedem un mega video de 17 minute în care cei de la Quke.ru ne prezintă o comparație între modelul din 2016 și actuala versiune ce urmează a sosi pe piață. Spre deosebire de varianta anterioară fabricată din policarbonat și având un spate detașabil, succesorul său vine într-o carcasă metalică unibody ce îi oferă un look premium, cu toate că pierdem accesul la baterie.

Ce mai remarcăm de-a lungul materialului video este și prezența pachetului de retail în variantă finală, semn că telefonul este foarte foarte aproape de debutul oficial. Ca dotări acesta ar trebui să ne ofere un display HD de 5.2 inch cu tehnologie Super AMOLED, un procesor Exynos 7870, 2 GB memorie RAM și o cameră frontală de 13 megapixeli cu deschidere f/1.9.

Pe spate vom întâlni o cameră foto principală de 13 megapixeli cu deschidere f/1.7 și la interior o baterie de 3000 mAh. Prețul acestui model ar fi de aproximativ 280 euro la ultima verificare! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×