Samsung Galaxy J7 (2017) primește încă o recenzie video, semn că lansarea se apropie!

3.099 ori
<b>Samsung Galaxy J7 (2017) primește încă o recenzie video, semn că lansarea se apropie!</b>Smartphone-ul Samsung Galaxy J7 (2017) bifează astăzi încă o prezentare video hands-on, material în care putem remarca cele trei variante de culoare în care produsul va ajunge la vânzare. Această apariție nu poate decât să confirme faptul că lansarea se

Sfârșitul lunii mai ne-a adus și mini-recenzii video pentru smartphone-urile Samsung Galaxy J5 (2017) și Galaxy J7 (2017), terminale încă nelansate care vor sosi în carcase premium și totodată arătoase. Astăzi avem parte de un leak similar și vedem varianta mai mare din lista de față prezentată într-un clip video de aproximativ 3 minute în care vedem variantele de culoare ce vor fi disponibile la vânzare.

Samsung Galaxy J7 2017

Descoperim faptul că Samsung Galaxy J7 (2017) rulează sistemul de operare Android 7.0 Nougat alături de interfața Samsung Experience 8.1 pe care o regăsim și la bordul lui Galaxy S8. Avem un corp unibody cu spate metalic și un setup inedit al antenelor, respectiv un panou frontal acoperit de sticlă 2.5D. Vedem pentru un moment și interfața camerei foto, remarcând totodată prezența unui bliț frontal.

Primim jack audio aici, butoane fizice de volum și power, dar și unul dedicat pentru asistentul vocal Bixby. Acest nou handset este așteptat cu display FHD de 5.5 inch, cu procesor Exynos 7870 cu 8 nuclee și cu 3 GB RAM + 16 GB stocare. Vom avea și slot microSD, iar pe spate o cameră foto principală de 12 megapixeli.

Tind să cred că toate aceste scăpări fac referire la faptul că debutul este foarte aproape! 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×