O posibilă primă imagine cu flagship-ul Microsoft Lumia 940 se afișează pe web

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.176 ori
<b>O posibilă primă imagine cu flagship-ul Microsoft Lumia 940 se afișează pe web</b>Pentru anul 2015, Microsoft are &icirc;n plan și lansarea a două smartphone-uri high-end denumite Lumia 940, respectiv Lumia 940 XL. Astăzi, modelul standard se afișează &icirc;ntr-o primă fotografie ce ne oferă o privire mai detaliată asupra...

Pentru anul 2015, Microsoft are în plan și lansarea a două smartphone-uri high-end denumite Lumia 940, respectiv Lumia 940 XL. Astăzi, modelul standard se afișează într-o primă fotografie ce ne oferă o privire mai detaliată asupra design-ului său. Totuși, nu se cunoaște dacă fotografia de mai jos este una reală, sau doar o editare în Photoshop.

Observăm faptul că la capitolul design nu s-au schimbat mare lucruri în comparație cu generația actuală, singurele modificări fiind reprezentate de către repoziționarea blițului dual și a grilei pentru difuzor.

Potrivit unor zvonuri ajunse de curând în presă, Lumia 940 ar putea sosi cu display QHD de 5.2 inch (2560 x 1440 pixeli), un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808 pe 64-bit, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare. O cameră foto de 20 megapixeli și o baterie de 3.000 mAh vor fi de asemenea incluse la pachet.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×