Lenovo Tab S8-50 ajunge la eMAG; tabletă high-end cu display FHD de 8 inch și procesor Intel

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.090 ori
<b>Lenovo Tab S8-50 ajunge la eMAG; tabletă high-end cu display FHD de 8 inch și procesor Intel</b>&Icirc;n luna septembrie a anului trecut compania chineză Lenovo anunța o tabletă foarte atractivă at&acirc;t din punct de vedere al design-ului, c&acirc;t și din punct de vedere hardware. Este vorba despre Lenovo Tab S8-50, device cu display Full HD...

În luna septembrie a anului trecut compania chineză Lenovo anunța o tabletă foarte atractivă atât din punct de vedere al design-ului, cât și din punct de vedere hardware. Este vorba despre Lenovo Tab S8-50, device cu display Full HD IPS de 8 inch ce astăzi ajunge în stocurile eMAG.ro.

Tableta de față ne aduce un procesor quad-core Intel Z3745 de 1.86 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB memorie internă, un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB și o baterie de 4.290 mAh ce asigură aproximativ 7 ore de redare video.

Lenovo Tab S8-50 ajunge la eMAG; tabletă high-end cu display FHD de 8 inch și procesor Intel

Lenovo S8-50 mai aduce o cameră foto principală de 8 megapixeli cu autofocus, un senzor frontal de 1.6 megapixeli, tehnologie audio Dolby Digital Plus și conectivitate 4G LTE. Această tabletă cu grosime de 7.9 mm este disponibilă pe alb sau galben la un preț de 1.299 lei prin intermediul eMAG.ro.

Prețuri Lenovo S8-50:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×