Oamenii de știință de la Universitatea din Washington au creat cel mai subțire panou LED

939 ori
<b>Oamenii de știință de la Universitatea din Washington au creat cel mai subțire panou LED</b>în această goană a tehnologiei, vedem tot mai des device-uri foarte subțiri sau curbate, acestea având la bază panouri LED, P-OLED foarte subțiri, componente care sunt un factor important al terminalului în sine. &nbsp; De curând, oamenii de...

în această goană a tehnologiei, vedem tot mai des device-uri foarte subțiri sau curbate, acestea având la bază panouri LED, P-OLED foarte subțiri, componente care sunt un factor important al terminalului în sine.

De curând, oamenii de știință de laUniversitatea din Washington au reușit să creeze cel mai subțire astfel de panou LED existent pe piață la ora actuală, acesta având o grosime de doar 3 atomi.

Ținând cont de tehnologia oferită în acest moment, aflăm că este imposibilă crearea unui LED mai subțire de 3 atomi. Procesul de fabricare al acestui panou a fost realizat prin utilizarea unuia dintre cele mai subțiri materiale semiconductoare, material numitTungsten Diselenide. Pe lângă faptul că este foarte subțire, acest material este în același timp flexibil și rezistent.

De curând am văzut la Mobile World Congress 2014 cel mai subțire smartphone din lume, și anumeGionee Elife S5.5, terminal ce măsoară doar 5.5 mm. Această tehnologie dezvoltată de către oamenii de știință de la Universitatea din Washington ar putea ajuta la creearea unor device-uri și mai subțiri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×