Vonino Își prezintă noile terminale mobile În cadrul CeBIT 2014: Onyx Z, Spirit QS, Magnet M9, Jax QS

2.079 ori
<b>Vonino Își prezintă noile terminale mobile În cadrul CeBIT 2014: Onyx Z, Spirit QS, Magnet M9, Jax QS</b>Vonino, o companie americană prezenta puternic pe piața din România a participat în aceste zile la CeBIT 2014, un târg de tehnologie organizat în Hanovra, Germania. Evenimentul se desfășoară între 10 și 14 martie și a inclus și noi tablete...

Vonino, o companie americană prezenta puternic pe piața din România a participat în aceste zile la CeBIT 2014, un târg de tehnologie organizat în Hanovra, Germania. Evenimentul se desfășoară între 10 și 14 martie și a inclus și noi tablete și telefoane Vonino.

în cadrul showului din Germania, Vonino a prezentat tabletele Sirius QS, Orin HD, Sirius EVO și Primus QS, produse premium aflate în portofoliul Orange România, dar și la eMAG.ro, Flanco, Domo sau Altex. Pe lângă aceste modele am putut vedea și noi produse, precum tabletele Onyx Z, Spirit QS, Magnet M9 și telefonul Jax QS.

Aceste terminale vin cu 512 GB de stocare în cloud prin intermediul noului serviciu ArpaCloud. Acest serviciu oferă și posibilitatea de streaming pe terminalele Vonino fără a fi nevoie să descărcați melodia sau clipul. Vonino România a înregistrat vânzări de 65.000 de unități de tablete anul trecut  și 15.000 de smartphone-uri, deci este un jucător important la nivel local.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×