OnePlus 3S (A3010) este certificat de agenția chineză 3C; ar putea fi o variantă cu chipset SD821

1.007 ori
<b>OnePlus 3S (A3010) este certificat de agenția chineză 3C; ar putea fi o variantă cu chipset SD821</b>De curând, agenția chineză 3C a certificat și smartphone-ul OnePlus A3010 - model ce s-ar putea dovedi a fi chiar OnePlus 3s. Se pare că vom avea de-a face fie cu o variantă de tip upgrade a modelului standard, fie doar de un terminal care va opta pentru

În urmă cu aproximativ o săptămână apărea în mediul online și declarația analistului Pan Jiutang ce susținea faptul că firma chineză OnePlus are îl plan lansarea unei variante Plus pentru flagship-ul din acest an. Astăzi, o certificare proaspăt oferită de către agenția chineză 3C pare a ne confirma acest detaliu, cu toate că nu este clar dacă într-adevăr vom avea de-a face cu un model Plus sau mai degrabă cu o variantă upgrade.

Certificare OnePlus 3s

Se aduce în discuție posibilitatea ca acest nou terminal cu numele de cod A3010 să fie un soi de OnePlus 3S care va opta pentru un display IPS LCD în detrimentul panoului AMOLED pe care îl găsim la ora actuală pe device. Aparent, compania ar avea ceva probleme cu aprovizionarea de display-uri ce adoptă tehnologia AMOLED, fiind astfel așteptate întârzieri ale livrărilor de smartphone-uri de până la o lună.

Așadar, posibilitatea să vedem o variantă cu panouri IPS LCD este una foarte mare, cu toate că nu este exclusă din ecuație nici ideea unui OnePlus 3s cu procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821 la bord. Vom afla cu siguranță detalii extra despre acest subiect în perioada următoare. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×